Login

XLVOIP Wij bieden u de perfecte VOIP oplossing.XLVoip, uw telefonie in de cloud

Altijd bereikbaar zoals u dat wilt tegen een vaste lage prijs. Met XLBASE Hosted Telefonie belt u via internet en gebruikt u een eigen flexibele telefooncentrale in de cloud. Via de handige iPad Beheer app is de telefooncentrale makkelijk te beheren en via de BelAssistent app kunt u altijd en overal uw bereikbaarheid regelen.

Profesionele toestellen

Wij maken enkel gebruik van de beste toestellen die op de markt aanwezig zijn. Kwaliteit is de basis van de beste VOIP oplossing.

Handen vrij

Met de Bluetooth headset heeft u uw handen vrij om meerdere handelingen uit te voeren. Deze headset kan uitstekend gecombineerd worden met onze toestellen.

Mobiel beheer

U bent vaak onderweg en wil toch bereikbaar zijn op uw kantoor nummer? Ook dat is geen enkel probleem met de Smartphone app.

Zie wat er gebeurd

Vanaf uw desktop uw telefoon beheren is 1 van de vele mogelijkheden die wij bieden.

 

 Wij informeren u graag over onze mogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden op de markt om u te voorzien van VOIP oplossingen. Bij ons gaat u niet enkel voor de juiste VOIP oplossing maar kiest u tevens voor de juiste service en expertise. Wij zijn flexibel in de het aanbod en kunnen u daardoor de juiste en passende oplossingen bieden.

 

Wij gaan het gesprek graag met u aan.

 

Contact

wij staan voor u klaar

Bas Wilhelm Commercieel Directeur

Heeft u een vraag over onze producten en wilt u graag weten wat de juiste combinatie is voor uw organisatie? Ik sta voor u klaar.